Kaikki artikkelit, joiden kategoria on “Amazon

Maailman suurimman verkkokirjakaupan Amazonin tunnetuimpia tuotteita on lukulaite Kindle ja Fire-tabletit, mutta tätä nykyä yhtiö myös kustantaa itse kirjoja. Amazon tarjoaa kirjojen julkaisemiseen ja jakeluun paljon mahdollisuuksia, mutta uudet toimintamallit ovat haaste perinteisille kustantajille.

Kindle Fire 7 -tabletti
Kommentteja 0

Kindle Fire HD 7: Amazonin edullinen tabletti

Amazonin valmistama Kindle esitteli lukulaitteet suurelle yleisölle, mutta tableteissa verkkokauppajätti lähti liikkeelle useita muita toimijoita myöhemmin. Vastauksena esiteltiin vuonna 2012 Kindle Fire -tablettiperhe, josta tuotiin markkinoille syksyllä 2014 jo kolmas sukupolvi. Tarjoaako Amazonin vaihtoehto mitään uutta halpistablettien kirjavilla markkinoilla?

Lue lisää

Kindle Unlimited tarjoaa rajattomasti kirjoja kuukausimaksua vastaan
Kommentteja 0

Kindle Unlimited: noutopöytä 10 dollarilla kuukaudessa

Verkkokauppa Amazon on kansainvälisten kirjamarkkinoiden iso paha susi, jonka liikkeet aiheuttavat yleensä pelonsekaista värinää muissa kirja-alan toimijoissa. Heinäkuussa Amazon julkisti Kindle Unlimited -palvelun. Striimauspalveluiden mallia seuraten Kindle Unlimited tarjoaa kuukausimaksua vastaan rajattoman lukuoikeuden Amazonin tarjoamiin kirjoihin. Mitä Amazonin asiakas saa 9,99 dollarilla kuukaudessa — ja jääkö mitään käteen tekijälle? Lue lisää…