Kaikki artikkelit, joiden kategoria on “Kirjan julkaiseminen

Kirjan julkaiseminen e-kirjana on nopein keino saada teos julki. Vaikka kirjan voikin julkaista itse, kustantaminen ei silti muutu helpommaksi. Ollakseen kannattava teoksen on vielä tavoitettava riittävä määrä siitä kiinnostuneita lukijoita. Uudet julkaisukanavat antavat kuitenkin mahdollisuuden testata kirjan toimivuutta ja houkuttelevuutta pienelläkin budjetilla. Yksi keino kirjan kustantamiseen voi olla esimerkiksi joukkorahoitus.

Kirjojen hinnat
Kommentteja 0

Miten hinnoittelen e-kirjan?

Verkkokauppa Amazon loi käytännössä e-kirjojen markkinat tarjoamalla luettavaa huomattavasti painettujen kirjojen hintoja halvemmalla. Alhainen hinta houkutteli kokeilemaan uutta jakelutapaa. Lukulaitteen hankintaa ostaja saattoi perustella e-kirjojen hankinnasta koituvilla säästöillä. Onko myös e-kirjan tekijän yritettävä myydä kirjansa mahdollisimman halvalla?

Lue lisää

Nopeat ja edulliset kustantamisen keinot
Kommentteja 0

Kirjan kustantamisen ketterät mallit

Iso osa e-kirjoihin liittyvistä toiveista ja ennustuksista liittyy kirjan muotoon. Painettu kirja muuttuu sähköiseksi, fyysinen kirja katoaa ja tilalle tulee tiedosto. Kertomuksen kulku on tuttu musiikin ja elokuvien kuluttajille. Lukijoiden parissa se tuntuu edelleen aiheuttavan nostalgiaa perinteistä, painettua kirjaobjektia kohtaan ja tervettä epäluuloa sähköisen kirjan mahdollisuuksia kohtaan. Mistä se johtuu?

Lue lisää